Strukovinovo-obilné miešanky tvorili kedysi bežnú súčasť osevného postupu, potom ich výmery klesli. Dnes hlásia návrat a dôvodov je viac ako dosť. Možno ich využiť nielen ako bielkovinový zdroj pre zvieratá, ale tiež na…
Vysoké percento klíčivosti osiva je najlepšou vizitkou semenárskej firmy. Samotná vzchádzavosť však nezaručí vysoké výnosy, pretože na klíčenie a jeho rýchlosť vplývajú okrem vlastnej kvality semena aj podmienky vonkajšieho prostredia. Poľná vzchádzavosť Klíčivosť a dobrý…
Táto webová stránka využíva súbory cookies na účely poskytnutia optimálneho používateľského zážitku a umožnenie analýzy návštevnosti. Viac o ich použití, nastaveniach a vašich právach sa dočítate na stránke Nastavenie súkromia.
Funkčné
Nevyhnutné
Relačné a perzistentné cookies potrebné pre správne fungovanie portálu a uloženie nastavení o rozsahu použitia súborov cookies a ochrane osobných údajov.
Preferenčné
Preferenčné súbory cookies umožňujú internetovej stránke si zapamätať napríklad vašu predvoľbu zobrazovania vyskakovacích okien, formulárov, ankiet a pod. a prispôsobiť daným preferenciám svoje správanie.
Štatistické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Štatistické súbory cookies umožňujú tvorbu anonymných štatistík o aktivite, demografických údajoch, interakciách s webovou stránkou a analýzu návštev webovej stránky anonymnými vizualizáciami správania.
Marketingové
Zámerom marketingových cookies je zobrazovať návštevníkom personalizované reklamy, ktoré sú relevantné, pútavé a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.